Megasales Ulangtahun ke 4 Bermula

Baik mereka yang menanti nanti untuk membeli ebook pada harga yang lebih rendah. Sekarang adalah masanya sebab diskaun dari RM10 sehingga RM180 untuk ebook tulisan saya. Anda boleh layari\

 http://www.rajaadsense.com/megasales/

Megasales berlangsung selama 7 hari dari 30hb sehingga 7hb Mei 2010. Ia berakhir pada pada khamis malam jumaat pada tepat jam 12.00 pg. Laman web ini akan ditutup dan akan dibuka semula pada tahun hadapan. Megasales ulangtahun saya adalah acara tahunan bermula tahun 2007 lagi.

Kini dah oficial 4 tahun dalam bidang perniagaan internet, banyak perkara yang saya belajar. Karenah pelanggan dan suka duka sepanjang perjalanan bergelar seorang usahawan internet.

Tapi, saya seronok apabila melihat pelanggan pelanggan saya berjaya. Antaranya ialah Jamal dan Adly Flarebiz yang kini telah pun bergelar Usahawan Internet sepenuh masa. Esok Saudara Jamal ada mengadakan Jamuan Pembukaan Pejabat beliau di Seksyen 7, Shah Alam.

Kini lebih sebulan selepas meletak jawatan sebagai penjawat awam untuk menjadi seorang usahawan sepenuh masa. Perniagaan internet sangat menyeronokkan. Saya sangat sukakannya.

Saya pasti anda pun akan sukakannya apabila anda mula mendapat duit yang pertama di internet.

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!

Latest Comments

  1. Hasrunmd April 30, 2010
  2. sham April 30, 2010

Leave a Reply